maanantai 18. heinäkuuta 2011

Renouveler acquisition

Anteeksi etten ole taaskaan pitkään aikaan kirjoitellut. On ollut vähän kiire kesäläksyjen parissa. Meille nimittäin annettiin tehtäväksi metsästää kasvioon kasveja. Kuka kurja meni keksimään että kasveja pitää prässätä kansien väliin! No mutta nyt itse asiaan otsikko on siis ranskaa ja tarkoittaa uusimpia hankintoja.
              Olen ostanut itselleni gothic & lolita biblen, tämä on siis ihan ensimmäiseni!
 Kirjassa oli vielä kaikki tarratkin paikallaan, vaikka ostin sen käytettynä Terriblestä. <3
Yllätyin myös iloisesti siitä miten selviä japanilaiset kaava-arkit ovat, mikään ei ollut päällekkäin ja kaikki löytyi paperilta vaivattomasti. <3
 Tällaiset korvakorut olen myös saanut tai itseasiassa ne eivät ole uudet, vaan sain ne pikkusisareltani, kun hän kyllästyi niihin. :)
Olen myös kolunnut alennusmyyntejä ja löysin nämä ihanat hanskat, joita olen kuolannut jo kauan. Ne myös mätsäävät hyvin tuon hatun kanssa.
Sitten tässä olisi vielä kuva (ainoasta) sweet lolistani. Mekko on siis itse tuunamani ja sen alla oleva paita vain leikkii olevansa lolitaa.
                                                             (Kuva kauluksesta)
                                                       (Kuva taskusta)
Mitä mieltä olette, menisikö tuo lolista, vai pitääkö sitä vielä vähän tuunat? Olen kyllä miettinyt brodyyrin lisäämistä helmaan.

2 kommenttia:

  1. Mekko pitäisi mielestäni nähdä sinun/mallinuken päällä alushameen kanssa ennen kuin osaan sanoa mitään :)

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti alushame on se ongelma, sillä tarvitsisin valkean alushameen tuohon mekkoon. (omistan ainoastaan mustan)
    Luultavasti laitan mekosta uuden kuvan kun saan hankittua mekkoon sopivamman alushameen. ;)

    VastaaPoista