torstai 11. lokakuuta 2012

Pokepalloilua

Kävin taas vaihteeksi mangapäivillä pyörähtämässä. Cosplay kisat tuli katsottua, harmi vain että osa ohjelmasta oli kokonaan peruttu. Enemmän tuli vain pelleiltyä kavereiden kanssa. :DD Luvassa pientä kuva spämmiä..

Ensimmäisenä nyt tässä tämä asiallinen asukuva, xD Sweettiä tuli taas puettua päälle. :3 Hame onkin uusi tuttavuus. Tein sen jokin aika sitten itse, jälleen samaisella kaavalla kuin edellisenkin. Tähän tosin väkertelin taskutkin.
Hame, osa pää härpäkkeistä ja kaulakoru itsetehtyjä
Loput koristukset sieltä sun täältä
Paita, sukkahousut, laukku, kengät offbrand

Sitten niitä vähemmän järkeviä kuvia. Pärstäni näytti kaamealta tässä, mutta ainoa kuva joka muutoin onnistui ja jossa olimme molemmat Natsun kanssa. ;p
Täälläpäin olevien tapahtumien julkkis: Jokeri!
+ Epic fight :'DD
Undertaker! <3
Miksi kaikki ystäväni ovat niin söpöjä? :DD 
 Pokekouluttajat vauhdissa. ;DD 
Ostinpa minäkin oman pokepalloni.. :DD
Pokepallokin on oiva lisä bonettiin. ;)

Sitten vielä ostoksia ja askarteluja..
Söpöt kengännauhat vaaleanpunaisiin tennareihini. :3
Ja väkertelyjä järkyttävän pienistä helmistä by pikkusiskoni. xD Itsellä ei riittänyt kärsivällisyys, olen sen verran monta kertaa eläissäni tehnyt silitettävistä helmistä epämuodostuneita kuvioita, ettei koko homma kauheasti innostanut, varsinkaan kun helmet olivat tavallista pienempiä. Jos olisin saanut käyttööni pinsetit ja suurennuslasin niin ehkä sitten. :'DD
Eipä siellä sen ihmeempiä, myyjiä oli tavallista vähemmän mielestäni ja niin oli myös ihmisiä. Cosplayt eivät olleet kovin ihmeellisiä ja lolitoitakaan ei näkyillyt kovin montaa minun ja Natsun lisäksi, mutta tulipa nyt kuitenkin käytyä sielläkin. x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti