perjantai 6. heinäkuuta 2012

Alice In Wonderland

Tällä kertaa hieman erinlaisempi postaus, joka kertoo suosikki aiheestani, eli Alice In Wonderland! Rakastan siitä kertovia kirjoja, elokuvia yms. Suosikkini kaikista elokuvista on tietysti Tim Burttonin ihastuttava ja synkähkö versio tuosta hullunkurisesta maailmasta, jonka Lewis Carroll alunperin loi.
Esittelen tässä postauksessani teille tämän teeman ympärille rakentamani asukokonaisuudet.

Ensimmäisenä kaunis ja viaton Alice. Hän on hyvin herkän olinen, mutta silti vahva ja persoonallinen. Hänen asustaan tein hyvin perinteisen Alicemaisen vaaleansinisen. Halusin kuitenkin lisätä asuun avaimen, sillä Alice on ainoa  jolla on "avain" ihmemaahan. 
Alicen asu on siis hyvin sweet lolitamainen kaikkine röyhelöineen ja rusetteineen.
Seuraavaksi on vuorossa Punainen Kuningatar. Hän on hyvin äkkipikainen ja omalla mielipuolisella tavallaan persoonallinen. Hänen asunsa on sekava ja siinä on paljon erinlaisia yksityiskohtia, joita voisi jäädä katselemaan tuntikausiksi.
Oma versioni on hyvin pelkistetty, mutta halusin säilyttää tiettyjä elementtejä, kuten ruusut, sydämmet ja hameessa näkyvä tilkkumaisuus. Ja tietysti kuningattarella on oltava kruunu. ;)
Kolmas minua suuresti inspiroiva hahmo on tietysti Hullu Hatuntekijä. Hän on yleensä iloinen, salaperäinen ja täysin pähkähullu, mikä tekee hänestä hyvin viehättävän hahmon.
Omassa versiossani halusin erityisesti korostaa hatuntekijän asussa esiintyviä värejä. Kaulassa oleva suuri rusetti oli myös must have, kuten hatut myös. Muuten päätin pitää asun hieman yksinkertaisenpana, vaikka olisinkin halunnut kovasti lisätä asuun kaikenlaista. (Kuvaan vain ei olisi mahtunut niin paljon asioita kuin olisin halunnut.. D;)

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kivoja nuo asut :) Yllättävän hyvin Liisa ihmemaata voi soveltaa lolitaan. En oo ite vielä nähny tuota Tim Burtonin versiota, mutta pakkohan se on nähdä heti kun on mahdollista! ^^

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kannattaa Todellakin katsoa se jos siihen vain on mahdollisuus. Visuaalinen toteutus on mahtava ja kaikki näyttelijä suoritukset ovat loistavia. ^^

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa lupaavalta :) Itse pidän paljon juuri tuon kaltaisisista elokuvista joten varmasti tulen pitämään tästäkin elokuvasta :3

  VastaaPoista
 4. Vanha postaus on vanha, mutta pakko tulla sanomaan, että suunnittelemasi coordit ovat aivan ihania! ;__; Pidin erityisesti Hullu Hatuntekijä-asusta!

  VastaaPoista