maanantai 30. heinäkuuta 2012

Rippijuhlat

Nyt niistä rippijuhlista, josta minun piti tehdä postaus. Siitä on jo kuukausi, enkä ole saanut sitä aikaiseksi ennen kuin nyt.. :sKirkosta en uskalla laittaa kovasti kuvia, sillä en usko että kovin moni meistä "enkelikuorolaisista" haluaa minun lisäkseni näkyä blogissani. Mutta rippikoulu oli kaikin puolin ihastuttava kokemus. Sain paljon uusia ystäviä ja sain viettää aikaa vanhojenkin ystävieni kanssa. Uskonnosta opiskeleminen ei haitannut minua, sillä haluan luultavasti peruskoulun jälkeen opiskella teologiaa.
Konfirmaation jälkeen kaikki halusivat kirkonportailla ottaa kuvia kanssani ja toivat minulle loputtomasti kukkia ja kortteja. X) Se oli hieman hermostuttavaa. Mutta tässä muutamia kuvia rakkaitten sukulaisteni kanssa.  (Tätini)
                                     (Kummisetäni ja -tätini)

                                             (Mummi ja vaari)

                                             (Ja vielä toinen täti <3)

Ja vaarini, joka omistaa konditorian luonnollisesti teki rippijuhliini upean kakun ja pikkuleipiä. Nuo edessä näkyvät pikkuleivät ovat itse tekemiäni. :)
Ja tietysti minä jouduin leikkaamaan ensimmäisen palan kakusta.. -.- 
Asuni juhlissa oli aika yksinkertainen. Pidin kovasti tuosta Cyber shopista ostamastani mekosta, se oli niin ihanan kesäinen. ^^  Kynsieni eteen näin hieman enemmän vaivaa. Laitoin itselleni ranskalaista manikyyriä vielä kahdeltatoista yöllä kaikkien muiden valmistelujen jälkeen.. :s

Juhlista ei niin paljoa otettu kuvia, jotta saisin mitenkään näytettyä teille kaiken mitä illan aikana ehti tapahtua, mutta juhlat olivat hyvin iloiset ja kotoisat. Olin jopa lähellä liikuttua kyyneliin, kun paikallisen partiolippukunnan edustaja kävi onnittelemassa minua lippukunnan puolesta ja ojensi minulle kortin. <3 (Harrastan partiota ja olen ehdottomasti sitä mieltä että se on maailman paras harrastus!)
Illalla poikkesin vielä ystäväni luona, jossa juhlimme kavereiden kesken. Ja jos minulla nyt olisi mahdollisuus käydä rippikoulu uudestaan, menisin ehdottomasti, sillä kokemus oli niin uskomattoman upea, että voisin ottaa sen uusintana vaikka kuinka monesti. :)

3 kommenttia:

  1. Heips! Tagasin sinut haasteeseen blogissani: http://poesieainsi.blogspot.fi/2012/07/haaste-selmalta-ostoksia.html

    ~ Aristosa

    VastaaPoista
  2. Täältä blogimaailmastahan löytyykin tuttuja ;)

    VastaaPoista